new

Tuesday, April 5, 2011

Congratulations to U

Assalam,

This greeting goes to .... Durrah Fatiha on ur new novel...... "Merdu Lirik Kasih"... Congratz ye..... n like the cover..... hehehehttp://www.emocutez.com
p/s : akan di nanti dan di beli bila ia ada kat sini nanti........










Senyum dan ceria selalu,

Salam sayang....

Mummy Hannan....

5 comments:

Durrah Fatiha said...

Salam MH,
Thanks for that cute bear n those lovely flowers. Dtg lah ke Pesta Buku nanti, bole kita jumpa.
Anyway, harap awak akan enjoy baca MLK. Bila baca diiringi dengan CD lagu2 Maher Zain lagi best!

Mummy Hanan said...

Wahai Cik Durrah Fatiha sayang,* jgn terkejut* hehe

awak tau tak sya kat mana ? Kalaulah sya tinggal kat KL gerenti sya datang nie sya kat Brunei kan...masa pesta buku tu bukan cuti...tp sya rasa kecewa juga..ngat2 pesta buku nie bulan mac tap2 bulan april...huhuhu..
Nak order online kat awak boleh ke? hehehe :)

Durrah Fatiha said...

Salam MH, nak order online boleh sangat2. Esok saya 'post'kan cara2nya kat blog saya ya..

Durrah Fatiha said...

Salam MH,
Saya dah checked akaun maybank2u saya tapi nampaknya duit tu belum masuk lagi. Anyway, saya akan semak lagi esok.

kevin21 said...

sac a main chanel
tee shirts
bottes
sac5.com
sac louis vuitton
sac prada
chaussures5.com
chaussures louis vuitton
chaussures dunk sb
tee shirts.com
burberry pas cher
Tee shirts pas cher
sitemapproducts.xml
sitemapproducts.xml
sitemapproducts.xml
sitemapproducts.xml