new

Saturday, June 18, 2011

Ntah apa-apa

Assalam,

Rasanya dah lama aku tak buat apa2 kat blog aku nie....biasalah.. kalau malas tahap gaban melanda walau macamana senang pun aku..tetap tak nak buat.... Oh ye...dah tinggal 2 hari saja lagi sebelum memulakan semula musim persekolahan pada hari Isnin... kalau nak tanya aku, kalau boleh nak cuti lagi..http://www.emocutez.com

So.. apa yang aku buat pada hari2 yg lalu....hemmm, let me think ...kerja aku selain mengemas rumah biasalah jadi chef cook yang tak bertauliah.......http://www.emocutez.com

Di bawah ni dah aku up loadkan sedikit sebanyak makanan yang aku masak.... tika mode memasak menjelma....http://www.emocutez.com

Sotong dalam tin yg aku repair....

Ubi keladi yang aku potong lurus dan aku goreng satu2
Telur mata lembu masak merah

Nasi briyani arabAyam goreng bersalut... versi MH

Ikan goreng bersalut tepung dan dibagi sos tiram Versi MH
Laksa Johor spt yg ada dalam paket....hehehee but yummy...
Oh ye... hari Khamis aku, hubby dan 3 org anak pegi MIRI....sja nak buang stress.... enjoy jugak lah sbb tukaran wang pada masa ni 100 BND = 2.43/4 RM... so we went to Parkson to buat kacamata for my daughter yg patah.... then went to the hotel. We chose to stay at the new IMPERIAL hotel...which is good / nice and cheap..... only manage to took a few photo..... here it is.... we have to walk from that door to the end of this way..... n its very a long way....

the receptionist....* kalau salah jgn ketawa*
and my daughters nda mau jua kan begambar....ani tah hasilnya....
Rite now, still mau kan sambung holiday tp rela tak rela aku terpaksa juga bekerja pada hari Isnin....membuat rutin yang sama setiap hari.....

So cukuplah setakat ini dulu....Jika ada kesempatan aku akan menulis di sini lagi.... hehehe

Salam dan senyum selalu,
Mummy Hanan