new

Monday, January 18, 2010

My lunch at my kitchen

Assalamualaikum semua,

Hari nie nak cerita ngan sesiapa yang sudi baca kisah aku lah..... cerita aku tak penting...cuma saja.... Hari ni aku masak sedikit masakan untuk ku makan tengah hari tadi...... Oleh kerana aku rindu nak makan telur mata lembu...aku buat lah...., kemudian aku juga masak sambal lada + belacan sedikit .....[ bagi aku so yummy lah ] and of course ikan goreng..... dan tempe tu aku suruh aunty anak2 aku masak...biasalah kan masakan Indo..... hihihiihi


Hah, rasanya makan tengahari sungguh menyelerakan...... so kepada sesiapa yang nak cuba...silalah...resepinya senang je kan......

Senyum dan ceria selalu,

Mummy Hanan


1 comment:

cinta_maya said...

tetibe tgk akak pya menu nie jadi lapaq lak..yum..yum.....