new

Tuesday, January 19, 2010

Sukanya aku....

Assalamualaikum semua,

Hari ini aku ada perjanjian dengan doktor mata....Alhamdullillah, doktor tu kata my eyes are in a good conditions..... tp sebelum aku jumpa doktor tu, mata aku diberi ubat....adui....pedihnya mata dan semua yang ku lihat "blur"....nasib baik aku bawa hubby, kalau tak, tak tau mcmana nak drive..... The nurse advise kat aku jangan memandu selama 4 jam tp aku terpaksa juga memandu memandangkan Hanan bersekolah sebelah petang.....

Semalam, my blogger friend Liza, told me that novel "Cinta Kepala Batu".... telah ada dijual. So apalagi aku, dengan penuh semangat dan sanggup meredah perjalanan yang jauh utk mendapatkan hanya sebuah buku......Hemmmm, berhasil.....sukanya aku...dan tak sabar nak baca..tp kena tunggu dalam beberapa jam lagi sebab nak menyemak test paper murid ku....huhuhuhu......Hah, kalau nak tau ni lah buku yang ku tunggu sampai kat sini..... Terbitan Alaf21. Hasil ciptaan : Ayu Emelda......
.

Kalau sehari tak baca novel...hati ku jadi resaah....hahahaha jiwang lah aku ni......

Salam dan ceria selalu,

Mummy Hanan