new

Tuesday, February 23, 2010

Birthday Hanan

Assalamualaikum semua,

Malam ni nak kongsi sikit story lah....mengenai anak ku yang menyambut harijadi yang ke 6 hari tu...... Aku ngan hubby tunggu Hanan bangun pagi tu...it's kind like a tradition in my family...buka mata n after we see the person yg birthday tu, we will sing a birthday song for him/her..... so tu lah yang kami buat... That morning, Hanan dengan cerianya bangun tidur, cari kami berdua kat dapur...ngan senyum yang manis... Kami pun apalagi mendendangkan lagu besday tuk Hanan...... Lucky that day, her sister aka Liyana sudah bangun so she took a few picture..... so just keep scrolling untuk the end of the page...



Pic. yang akhir tu...bermaksud Hanan dah happy sbb dah makan kek ...... mungkin dia sambung tidur semula.....hihihih

Hurmmm, rasa nya setakat tu saja...

Senyum dan ceria selalu,

Mummy Hanan