new

Wednesday, April 15, 2009

Salam semua...
dapat Tag nie dari Cik Ian yang nak baca RTR...hehehehe

hah, nak jawab le nie.....

mari kita layan, zaasssss!!!!
1) nama timangan+family~
tak de nama timangan le [ dah tua ]+collegemates~cg hjh/ bozz/+bloggermates~Mummy Hanan/ Leeya (kehkeh~)
2) anda seorang yang..+very talkative+kuat masak! (apa~apa je)+sukakan membaca [ yg tangkap jiwang huhuhu / seram ] +sukakan ketenangan + suka travelling
3) insan istimewa dan knp dia teramat istimewa...+my hubby [ my other half kan ] / my children +kawan2 saya (sebab mereka kawan2 saya lah)+teman di alam maya..[ teman berborak ]
4) lagu kesukaan sekarang...?+lagu yang selalu muncul dlm blog (asal saja AZ...)+lagu kegemaran masa remaja (saja je...) "all my life" & sekarang " terima kasih cinta"
5) warna kegemaran...+orange ......
6) benda wajib lam handbeg...? +dompet (tade neh habes laa..)+segala kad2 yang penting+digital camera+mobile + pendrive+ buku / novel
7) kali terakhir nangis...?+ tak de kali terakhir...time baca buku mesti nangis.... { huhuhu }
8) tag ramai2 rakan anda...hah ni dia, senarainya .....

a. UmmiRosma
b. Dea
c. Iza
d. Myza
e. Bikash
f. Luth
g. Ayong
h. Napiru
i. Nonie
j. Sapa jer ler.....

Hah, Ian tu le jawapan nya..... n tq for remembering me...... masih geram ye.....

Love,

3 comments:

Bikash Nur Idris said...

grrr... mujur mood mau menjawab ada. hehehe...

aH Lian~@cik ian cumel said...

mummy masih geram!
nak bace gak...
hai gaji, bilerlah nak
masukkkk!

UmmiRosma said...

tnx....MummyHanan...