new

Friday, September 4, 2009

Happy Birthday To U.....

Salam semua,

Hari ni adalah harijadi anak ku yang ke 3....."Hayani".....bukan aku lupa tapi semasa sahur aku dah nyanyikan anak aku lagu...hehehe [ nasib baik suara ok...].... So untuk anak aku tu...Mummy doakan semoga panjang umur, sehat, berjaya dalam apa jua bidang......Amin..amin... Ooopppps : jgn lupa Periksa PSR tak lagi lama.....


This is 4 u.........







Happy Birthday Comments at CommentHaven.com


p/s : Sori, Mummy belum kasi hadiah....cuma kek tadi.....sabar je lah....

p/p/s : Jangan mare....hehehe

Salam sayang dari :



3 comments:

Liza said...

assalamualaikum selamat berkenalan cikgu...ani mesti rosma yang promo my blog...anyway selamat ulang tahun buat anak kita..semoga panjang umur dan sihat2 sentiasa..tq for visiting my blog

Suhana Shahril said...

Happy belated besday utk Hayani!
Moga panjang umo & murah rezki & berjaya dalam dalam hidup

iza~de~bintang said...

happy belated birthday yer untuk anak kak leeya tu. all the best :)