new

Wednesday, September 2, 2009

Dari dapurku.................

Salam semua,

Beberapa hari ni,aku tak up date rumah aku ni.......tak tau kenapa...cuma aku rasa malas...maklumlah "sesungguhnya aku berpuasa"....cewah.......

Oh ya, hari ahad lepas aku tak buat apa-apa, sebab ada jemputan "Majlis Tahlil"...........tp balik dari jemputan tu, oleh kerana aku lapar, jadi aku pun membuat cucur durian [baki kelmarinnya] ..... dan oleh kerana anak2 ku pun masih belum kenyang , aku pun membuat nasi katok [ nasi bungkus] ............

Hari Isnin, ku lihat dalam peti sejuk ku ada bahan untuk membuat spag, jadi telah terfikir dalam fikiran untuk membuat "Baked Spag/Pasta", untuk anak ku lelaki aku sediakan "Kolo Mee" dan aku juga membuat "udang Goreng bersalutkan bread crumb"..... aku hanya sempat menggambar sedikit masakan ku pada hari tersebut.....

Hari Selasa, aku dan keluarga ku tak berbuka kat rumah, sebab menghadiri majlis Bertahlil....

Hari nie, aku hanya merancang nak membuat kuih....mungkin aku akan buat "Crab stick disalut ngan roti dan diberi bread crumb".........

Hah, tu lah je untuk hari nie.........

Senyum dan ceria selalu................

6 comments:

UmmiRosma said...

MH..pic atu bingka ubi manis kah? But u talked about cucur durian kan...mmmm....the prawns look yummy eh...

Na Shari said...

Yummy...Tak sunyi dapur Mummy ye. Anyway, seronok bila tengok anak-anak makan apa yang kita masak... :)

ummumishkah said...

ranggupnya udang itu... anak2 suka nih!

Mummy Hanan said...

Salam,

UR: yep..bingka ubi manis..first time cuba...k jua lah.... yg cucur durian atu nda sampat gambar...panaz2 tarus nyam-nyam hehehee

Na: Hemm, mmg dapur sya nie tak pernah tak berasap...lagipun suka tenguk anak2 makan masakan sendiri .

UM: betul3x.... anak2 mesti suka....

Mummy Hanan said...
This comment has been removed by the author.
日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇