new

Monday, June 1, 2009

Cuti

Salam semua,

Hari nie, aku dan semua rakyat kat sini nie cuti sehari...kerana ganti cuti pada hari kelmarin iaitu SoldierSambutan Ulangtahun Hari Angkatan Bersenjata Diraja Brunei...... Oleh kerana anak2 aku masih kat rumah mentua, aku dan hubby menghabiskan masa dengan jalan2..... Sebelum tu hubby pergi ke bengkel kereta untuk menservis kereta yg satu lagi...Hubby arrived home at 11.30 and we went to shopping Mall at 12.10.....

Seperti yang aku kata tadi, sebenarnya aku menemani hubby ku yg ingin membeli Cell Phone 3..... so we went to many shops that sold mobile phone, but the one he wanted was sold out..... And hubby asked me, do you want to buy one...so apalagi aku...suka..Too Happy 2coz hubby yang bayarkan.....hemmm

So ini dia, mobile yg aku pilih....Actually fuction dia biasa sja, tak de nternet cuma dpt menerima mms. sms,email dan yg sewaktu dengannya......, and what l like bez, camera dia 5MP....anyway... 4 hubbyThank YouandI Love You

Ni dia...LG KF750....... aku suka mobile yang slide nie..ntah kenapa.....


Yang nie..mobile aku yang sebelumnya..Nokia ntah berapa tapi yg nie pun slide..... rasanya aku nak simpan je dulu mobile yang nie...Hemmm, tu lah cerita aku hari nie...bukan nak menunjuk tapi nak sharing saja ye......
P/s : to hubby, thx u so much.....Nsya Allah akan dijaga......
P/p/s : Falling AsleepMata aku pun dah ngantuk...dari tadi just jalan2 and then went to pick up our childrens at my n laws house....

Apa pa pun to all my blogger buddies, have a nice day tomorrow....

Salam selalu,

8 comments:

Na Shari said...

Wah...Mummy dapat handphone...Harus lepas ni Na kenyit2 mata kat Abang... :)

ummumishkah said...

bestnye dapat handphone baru! so lovely..

IxoR@ said...

Alahai sweetnya...

Jaga baik-baik HP tu kak ye...

UmmiRosma said...

mmm...so generous ya hubby!

Mummy Hanan said...

Salam,

Na,hah betul3x.....

Ummumishkah : yep, memang bez giler....

IxoR@ : hem, mesti2, akk akan jaga ngan baik...

UmmiRosma: yep, very generous...l should be so lucky....hehehe

amirul said...

Salam Mummy Hanan,
Terima kasih tinggal jejak di blog saya... semoga persahabatan alam maya ini terus berkekalan...

Wah! dapat handphone baru erk! seronoknye... bermakna mummy dah ada 2 phone... sedekah mai le satu hehe... gurau je...

Luth Textile said...

nak juga henfon baru.. waa....

Mummy Hanan said...

Salam,

amirul: nsya allah...harap2 gitu lah ye...oh sal hp 2, memang 2 tp yg lama tu dah pakai dah..sbb takde line...hehehe....

Luth: beli lah ye...sudah jgn nangis nanti hilang hensem tu...kekekeke