new

Monday, June 1, 2009

Hari Ahad yang sibuk......

Salam semua,

Sepatutnya n3 semalam dah aku buat kat sini, tp disebabkan aku malas dan Pillowmata dah ngantuk, baru hari nie aku ada masa nak postkan...

Kelmarin, sebelah pagi aku, hubby and 2 of my daughters pergi ke majlis perkahwinan.....kami sampai sana kira2 11.45...aku tengok tak banyak jemputan... yang dipanggil..so kira k lah time kita datang tu..... Makanan yang dihidangkan : Nasi putih/ kuning, ayam masak merah, daging rendang, sayur nenas masak kari dan acar timun...... kalau ikut my rate : 4 / 10 lah.... kat bawah aku post kan gambar Hanan yang tengah bosan kerana panas katanya.....hehehe sori baby..nak buat camna kan?....

Yang nie, aku dan anak ku Liyana, Hanan yang ambil gambar nie...so kita ikut aja n posing......Brows

Gambar nie diambil sebelum dia kebosanan
Yang nie dia sudah kebosanan dan merungut kepanasan....
Selepas dari sana, hantar anak ku ke kelas tuiesyennya...balik jam 2.30 dan seterusnya hantar anak2 ku yg berdua tu ke kg...ke rumah nenek mereka...Jadi sekarang hanya aku dan hubby yg ada kat rumah........

Sebelah malam, aku dan hubby jalan 2 lagi, browsing kat kedai mobile coz hubby nak beli yg baru....[ akan dipost kemudian kalau sudah ada]......Kerana hubby kata dia lapat so, kita pun pergi makan kat Gerai makan yg terletak kat tengah2 Bandar .......

So, inilah yang aku dan hubby makan......K lah tu je....
p/s : Lepas nie nak pergi ngan hubby ke kedai.......

Salam,


1 comment:

ummumishkah said...

salam mummy..
cute baby hanan pakai tudung,kat malaysia pun tgh time kenduri skrg ni... pun cuaca panas...