new

Saturday, June 13, 2009

Happy Holiday.....

Salam semua,

Today is the last day at all of the schools in here. So tomorrow we start our holidays for two weeks.... 4 me as a teacher this is the day that l been waiting 4..coz there is so many things l can do..l can go cuti2.., sightseeing or anything l like..... So to all my friends, who knows me either in this blog or the real world..heheheLol..... Have a nice days and holidays.....


Myspace Graphics

Week Comments at CommentHaven.com

So... From tomorrow, l'm officially off from my blog..... Going to take a long holiday...... l'll be gone 4 nearly 2 weeks.... to all my blogger friends, keep in touch, leave me a shout..jus to say u care and come to my blog....

Until l return home...so this is where l left u all...... Assalamualaikum..... see u all next 13 / 14 days....

p/s : doakan saya ye.....
p/p/s : jangan lupa saya ye...
p/p/s : selalulah jengah ye .....

Salam dan semoga ceria selalu,


13 comments:

Na Shari said...

Have a nice holiday... :)

ummumishkah said...

selamat bercuti... :)

aliFF azRIN said...

ok kak..selamar bercuti tau..jaga diri elok2..rehat byk2...enjoy ur holiday tau..sy doakan akak sentiasa sehat dan ceria sepanjang cuti nie..

Myza Pesona said...

Happy Holidays! Kat Malaysia, esok ada yang dah back to school. Myza, Isnin nanti mula sekolah! nak bercuti ke mana agak-agaknya?

NoTy But Nice Zhoe said...

bozzz...
happy holidaying n bon voyagee...
have a nice n safe trip..

Mummy Hanan said...

Salam :

Na : Makasih..

Ummumishkah : Mkasih juga... seronok rasanya nak bercuti nie...

Aliff Azrin: Hemmm, knp pula nama tu mcm tu, nama ori ke?..mksih dik...

Myza: Selamat bertemu murid/penuntut semula...Nsya Allah ada sya cerita ye... tp yg pasti belum tentu dpt nternet..hehehe

Hola Zuin: Thx u..so, are u going somewhere?... Kalau k mana2 atu jgn lupa aku..hahahaha

IxoR@ said...

Hepi holiday...

Di Malaysia, cuti sekolah dah habis. This monday back to school!

Jgn lupa masak yg sedap2 tau...

:D

Mummy Hanan said...

Ixor@ : Akk pun heran, knp lah bab cuti nie, kat Mlaysia dan Kat Brunei tak sama...kalau sama kan bez...boleh pegi kl ... kan..

Oh ya, lupa nak upload, klmarin akk buat Yam Sago..it's a kind of drink but akk put ice cream plus sago...

UmmiRosma said...

Safe journey to Jeddah Medinah and Makkah...kirim salam kat Nabi Muhammad SAW, really miss nak pegi sana....just waiting for the kids are big enough mcm Hanan tu...

Oh ya...be EXTRA CAREFUL with the pretty snow white Hanan...

Bie'z said...

salam MH

hepi meal mcD holiday ya heheh
saya doakn akk hepi2 sllu dan sntiasa doakn akk...

noamee said...

happy holiday kak...semoga selamat dlm perjalanan dan percutian...

enjoy ur holiday dan take care!!

will miss u..muaahhhh!!

Rose Harissa (NORA) said...

wah... lamanya ko bercuti... sepi la blog aku dari usikan ko... hehe...
selamat bercuti leeya... semoga gembira selalu dengan hubby dan anak2 ko yang comel2 belaka tu... aku rindu la nak tgk muka anak ko yang kecik sekali si hannan tu, comel je bila dia tarik muka cemberut...

Happy Holiday! to my lovely fren!

Mummy Hanan said...

Salam,

Bie'z: Makasih..kerana sudi doakan saya ye..saya akan doakan awak pula ye...

Noamee :Alhamdullillah, dah selamat dah...wlaupun jauh tp seronok....akk dan keluarga semua sehat... miss u back dearie....hehehe

Rose: sudi juga ko jenguk ye...yep..aku, hubby n hanan dah pegi becuti dan dah balik pun....Hemm nanti kalau aku ke sana bulan 9 ko ada tak? hehehe boleh lah jumpa ye...[ kalau boleh lah]... eh, ko tak ke mana2 lagi ke?rindu lah kat ko.....