new

Saturday, June 6, 2009

Dari Dapur ku.....

Salam semua,

Di pagi Sabtu yang ceria ni, sja aku nak buat cerita.......sebenarnya aku ada kerja tp mata ku sudah bosan untuk melihat paper murid ku yang amat memeningkan kepala ku.......Very Confused

Jadi aku buat kisah nie lah..... Dari dapurku menerima pesanan "nasi briyani dan ayam briyani" ..tp gambarnya aku tak ambil sebab sama je ngan kelmarin..... Petang nie, aku nak buat nasi briyani lagi, yang nie pun atas request my niece yang menyambut hari jadiMake A Wish ntah yang ke berapa aku pun tak ingat......Tapi, 4 sure she will be 2o something.......and the celebration will be tonight......So balik je dari sekolah, aku akan terus memasak.......

So that it 4 now..maybe tonight l will take some photo...kalau rajin lah...heheheROTFL

Salam dan senyum selalu,


3 comments:

Na Shari said...

Salam Mummy,
Agaknya bila ye Na boleh rasa masakan Mummy...Hehehe...

Unik juga makanan Brunei ni ye...

ummumishkah said...

ni mesti nasi briyani yg special ni..
nak kena terbang brunei ni.. eheheh

Mummy Hanan said...

Salam,

Untuk Na dan Ummumisshkah : hah betul tu...terbang kai kapal terbang dan datanglah kat Brunei...nsya allah gerenti akan dimasakkan...hehe
Sya paling suka orang makan makanan saya... Hah, bulan Julai nie kat sini ada perayaan, hah datang lah...