new

Saturday, June 27, 2009

Salam semua,

Alhamdullillah, selamat balik dari perjalanan yang jauh tetapi memuaskan hati......Perjalanan dari satu tempat yang bernama Tanah suci Makkatul Mukarramah dan Medina Al Munawarah, melalui Jeddah Airport ke Brunei yang memakan masa 10 jam 10 minit.

Hubby, aku dan Hanan tiba dari Jeddah dengan menggunakan penerbangan di Raja Brunei . Kami berangkat dari sana jam 3.15 subuh waktu tempatan dan sampai semalam jam 7.10 malam waktu tempatan.

Oke lah berhenti dulu di sini...nanti aku akan share cerita2 yang menarik dan tempat2 yg kami lawati sepanjang berada di sana.........

Oh ya, berita terbaru aku terima semasa sedang menulis dalam blog nie, Sekolah di Brunei di sambung cuti selama seminggu..... Tp guru tetap datang bekerja seperti biasa.....Aku pasti, murid2 memang ada yang menari2 sambil tersenyum gembira......ini termasuklah anak2 aku....

Oh ya satu lagi.....renungkan lah gambar yg aku ambil semasa sedang bersembahyang dan melakukan tawaf Wida......
p/s : pada yang menjenguk terima kasih...
p/p/s : pada yang meninggalkan jejak, terima kasih..... bermakna kalian tetap ingat pada aku......

Senyum dan ceria selalu..... Ilal Liqa....


10 comments:

ummumishkah said...

alhamdulillah selamat menunaikan ibadat! best kan. anyway selamat kembali!

Myza Pesona said...

Salam,
Wah jauhnya pergi bercuti ye! tapi baguslah, bercuti sambil beribadat!

UmmiRosma said...

MH, tnx for the kelupis, tumpi dan daging kari tu...mmmm....yummy and murah rezeki selalu....

IxoR@ said...

Salam mummy,

patutlah lama tidak nampak ber-online. Rupanya menunaikan ibadah di Tanah Suci, alhamdulillah....

Tgu mummy update cerita terkini.

Mummy Hanan said...

Salam,

Ummumishkah : terima kasih ye...tetap jenguk saya...

Myza : Jauh tp sungguh menyeronokkan...

UmmiRosma : Amin...murah rezeki dan dapat lagi umrah..hehe

IxoR@ : Hemmm yep...bercuti sambil mengerjakan umrah... Thx u sbb sudi jenguk kat sini ye..

Nsya allah, kalau ada masa akan d up date cerita terkini...

amirul said...

Salam Mummy,
Selamat pulang... semoga berkat umrah sekeluarga anda... ameen...

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

salam akak..sory aritu x sempat nk ucap pape sebeum akak bergkat..alhamdulillah selamat dh smpi kat brunei kan..mesti bestkan kak..doakan x untk kt?

Mummy Hanan said...

Salam,

amirul : Makasih..makasih

Fatahiyyah : Alhamdullillah, ye dah smpai kat umah...tak pe...sangat best..kalau lah akk ada rezeki lagi ingin nak pegi lagi...ada akk doakan...

Na Shari said...

Alhamdulillah...

Mummy,
Na dengan suami pun akan menunaikan Umrah, insyaallah pada 22 Julai - 2 August...

Doakan kami ye.. :)

Mummy Hanan said...

Salam:

Na : oh nak pegi Umrah ye...ya nsya allah sya doakan.....