new

Saturday, May 30, 2009

Salam semua,

Hari ini aku nak cerita pasal hari kelmarin, di mana aku dan anak2 ku ikut hubby untuk bershopping.....Off The Rack nie kira hubby yang akan bayar lah...... So, first we went to Hyper mall, where we choosed tee shirt, seluar, pyjama's 4 Hanan n so on.... l even bought a few thing 4 my self......

Oleh kerana anak ku lapar, so biasalah kami pun singgah kat food court yg ada dan makan.... So. aku order makanan untuk ku dan anak2 ku......Hanan suka sangat akan burger so, she got her burger from Jolii Bee....And For my self, mee goreng dengan daging...... yg aku order dari Restoran Seri Wangi [ ndonesia style]

Untuk Hayani, dia order butter milk chicken from Th Coffee Zone outlet....... which Hanan said to me....kan sama dengan masakan mummy....hehehe[ bangganya aku]
Dan seterusnya makanan bagi pesanan Zawanah..... Butter Prawn ..dari The Coffee Zone outlet juga...
As for my hubby, tak sempat nak gambar sebab dia dah makan.......Lol

After that, aku belikan juga untuk anak ku Liyana dan Amir.....................

Balik kerumah..........

Hah itu aja lah untuk hari nie......

Salam kejauhan,

6 comments:

Na Shari said...

Wah...seronok bershopping ye.
Hmm...terbuka selera bila tengok butter prawn tu...

UmmiRosma said...

eh look yummy eh
so what did you get for yourself? heeee..lucky you...as it was your hubby's treat..apa lagi..pilih...pilih...*winks*

Mummy Hanan said...

Salam,

Na Shari: apalagi bawa lah hubby awak tu makan ... sedap tau...sya dah cuba belajar nak buat tp belum berapa jadi..hemm nak kena try lagi ni kan....

UmmiRosma : hemm gerenti dah tu..mcm2 ku pilih..baik jua hubby ku atu nda tekejuz melihat harga barang ah...hahahahaha

ummumishkah said...

bestnyer dapat outing, kena pulak makanan yang best2.. :)

hazlin said...

shopping dan makan...

cuti buat apa?

saya balik kg suami di gombak.

Mummy Hanan said...

Salam ,

Ummumishkah: betul3x apalagi semua package dibayar oleh hubby kita...hemm memang bez...hehehe


Hazlin: sya kalau cuti nie nsya allah nak terbang jauh....nanti lah sya cerita ye...
Seronok ye balik kg?