new

Thursday, May 14, 2009

Hari untuk anak ku

Salam semua...

Kelmarin anak ku menyambut hari jadinyaAirplane Wishes 1...my hubby dengan aku sja mengatakan to my daughter, tak payah lah nak sambut birthday dia...kan dah besar... anak ku tak kata apa-apa.....

Tapi sebenarnya hubby dgn aku telah bercadang untuk membelikan dia kek...kira nak Surprise dia lah. Rasanya anak ku teruja tak ? Mungkin juga.... hah, ni saja beberapa gmbar yg dapat aku ambil .....

Ini lah kek yg hubby beli dan terpaksa disembunyikan...hehehe

Ini pula ketika kaka memotong kek tersebut...
Ini pula kaka sedang menghayati kek yg dimakan..katanya sedap coz kek tu dibuat dari coklat...Petangnya, hubby dan aku senghaja nak bagi kat dia 2 kejutan lagi...hehehe yg pertamanya aku belikan dia cupcakes lagi sebab dia nie suka sangat.....
Selepas tu, hubby dan aku bawa dia ke Mall [ salah satu kedai yg ada kat sini ], untuk membeli baju... hemmm sori tak de pula gambar... apa lagi anak ku sibuk lah bershopping....
Sebelah malam, kami semua dibawa makan kat luar...sebenarnya kaka kurang sehat, tp oleh kerana hubby yg membawa so dia follow je.. kami pergi ke restoran "Sri Kandi"... di restaurant ini menyediakan makanan ala Buffet dengan harga $10.00 utk dewasa dan $6.50 untuk kanak2....

Inilah makanan yang aku makan : Salad, roasted chicken n thousand island...

Inilah yang Hanan, Zawanah dan Hayani makan : nasi dengan butter milk fish..
Kalau tak salah inilah yg hubby aku makan : nasi, sambal udang, daging masak kicap, roasted chicken dan sayur...
Ini yang aku makan lagi : clockwise : sambal udang, sambal belacan,butter milk fish, roasted chicken n salad...
Kuihnya : kek pelangi n kek [ ntah apa-apa ] dan agar2 [ rasa sama cuma warna berbeza]
Hah, hubby ngan aku..sedang makanKaka ngan amir...

Hayani sudah siap makan... Hanan tak de posing coz dia sakit perut...lupa pula nal amik gmbar dia tidur atas kursi tu.... dan Zawanah sibuk ambil makanan..
Hemmm, dah habis dah cerita aku nie...ni pun aku rasa dah panjang ...lenguh juga tangan aku nie...ROTFL

Love ,

4 comments:

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

salam akk..np dh lama x dtg ziarah sy..dh lupa sy ker?huhuhu..to kaka hapy belated besday..moga dirahmati Allah selalu

Mummy Hanan said...

Salam Ayong,

akk tak lupa pun. cuma mungkin blum rezeki kta utk berchat lagi... akk ada juga kdg2 jenguk kdg2 ada tinggal jejak kdg2 tak de...

Still remember u dear sis....

sweethOneY said...

anak akak tu umur bapee??
hihi.. seronok la dia parents dia buat surprise :D

Mummy Hanan said...

salam :

Izza, anak akk tu tahun nie dah 16 tahun... huhuhu dah besar anak akk kan.. oh ya..tingginya dah mengalahkan akk..tp bukan maknanya akk pendek tau...hehehehe